Регистрация на учебно заведение


Формуляр, попълван от учебно заведение, изявяващо желание да се включи в инициативата “Финанси 404”.


Попълнените от вас данни ще бъдат видими за лекторските екипи, които ще изберат училище и ден за посещение и ще се свържат с лицето за контакт, посочено от вас, за да потвърдят посещението и да уточнят подробностите. С регистрацията тук вие потвърждавате желанието си да бъдете посетени от лектор или екип от лектори, да ги допуснете в редовен час на една или повече паралелки и да укажете в кои дни бихте могли да направите това.


За целта е необходимо да оставите данни на лице за контакт, с което лекторът да се свърже и да уговори посещението. Можете да променяте попълнената информация и след първоначалната си регистрация.


Поради факта, че лекторският ресурс е ограничен, не можем да гарантираме, че ще бъдете посетени от лектор, дори и да сте попълнили формуляра.


Ако имате въпроси можете да се свържете с екипа ни.

Информация за учебното заведение


Пълно наименование на учебното заведение

Населено място

Точен адрес на учебното заведение

Връзка с лице за контакт


Лекторите, които изявят желание да посетят вашето учебно заведение, ще се свържат с лицето за контакт, за да уговорят посещението си и да уточнят подробностите.

Телефонът ще е видим само за регистрираните лектори.

Данни за вход в системата


Въведете валиден имейл адрес. На него ще ви бъде изпратена информация за потвърждение на направената регистрация. Имейлът ще бъде видим и за лицето за контакт в училищата, в които ще създадете събития.

Паролата трябва да съдържа минимум 6 символа.

Информация за посещенията


Дни, в които имате възможност да допуснете лекторите във вашите часове. Ако имате предпочитани и по-удобни дни от седмицата, или периоди, отбележете ги тук. Отбележете и коя смяна. Полето е в свободен текст.

Не е задължително в залата да има някаква техника, но ако разполагате с такава, укажете го. Лекторите може да решат да я използват.

Използвайте това поле, за да оставите на лекторите, избиращи учебно заведение, други бележки или информация, която не е уточнена във въпросите по-горе.

Copyright (c) 2016 Finance 404 All Rights Reserved.