Регистрирайте се като лектор

Отделете няколко часа или един ден от времето си, за да посетите българско училище и да разпалите интереса на учениците към управлението на собствените им средства. Не мислете за това колко незначителни всъщност са джобните им – за тях те са достатъчни!


Помогнете на децата да изградят ценни навици и умения, свързани с финансите, които ще им бъдат от полза в последващото им развитие.


Вие избирате за какво да говорите, как да го оформите и кое учебно заведение да посетите. Ние осигуряваме възможността официално да влезете в учебен час.

Стъпки за участие в инициативата “Финанси 404”:

  1. Попълвате регистрационния формулят отдолу и влизате в системата.
  2. Избирате си учебно заведение, което да посетите.
  3. Уговаряте посещението си с лицето за контакт на учебното заведение.
  4. Отивате на съответното място в деня на събитието и провеждате часовете си.

След регистрация и вход в системата, ще видите списък на всички регистрирани учебни заведения и ще имате възможност да си изберете кое да посетите. Самото посещение го уговаряте вие, като се свържете директно с лицето за контакт, посочено в данните на учебното заведение. Ако имате нужда от съдействие за връзка с учебното заведение, можете да ни пишете.


Силно желателно е след като имате уговорено посещение, да създадете събитие в този сайт, съдържащо информация за това в кое училище и на коя дата ще се проведе занятието ви, както и допълнителна информация, ако има такава.


Събитието има популяризационна и информационна цел. От училището могат да го използват, за да информират учениците.

Данни за вход в системата


Въведете валиден имейл адрес. На него ще ви бъде изпратена информация за потвърждение на направената регистрация. Имейлът ще бъде видим и за лицето за контакт в училищата, в които ще създадете събития.

Паролата трябва да съдържа минимум 6 символа.

Данни за контакт с вас


Имената ви ще бъдат видими за лицето за контакт в училищата, в които създадете събитие.

Телефонът ще е видим само за лицето за контакт в училищата, в които създадете събитие.

Фирмата, в която работите няма да бъде обявявана публично, освен ако не изявите изрично желание за това. Въвеждането й обаче ще ни помогне при изготвянето на статистика за общия брой събития, създадени от служителите на всяка от фирмите.

Ако фирмата ви не присъства в списъка по-горе, напишете името ѝ тук.

Copyright (c) 2016 Finance 404 All Rights Reserved.